mityba
Rodoma 17–32 iš 63Rūšiuojama pagal naujausią
-
Natūralus būdas išvengti ligų. Kinijos studija – T. Colin Campbell, Ph.D., Thomas M. Campbell II
PARDUOTA -
Apginkime maistą: valgytojo manifestas – Michael Pollan
PARDUOTA -
Maistas kaip vaistas – Ksavera Vaištarienė (tekstas pabraukytas paprastu pieštuku, mėlynu tušinuku)
PARDUOTA -
Fermentų faktorius – Hiromi Shinya
PARDUOTA -
Žalumynai gyvenimui – Victoria Boutenko
PARDUOTA -
Kokybe paženklintas lietuviškas maistas – Saulius Tvirbutas
PARDUOTA -
Širdies ligos prevencija ir išgydymas – Dr. Caldwell B. Esselstyn, Jr., M.D.
PARDUOTA -
Kalorijos – Rimantas Stukas
PARDUOTA -
Prancūzų vaikai valgo viską – Karen Le Billon
PARDUOTA -
Maistas gydo. Nepaprasti receptai: maistas, kuris gydo viską nuo peršalimo iki širdies ligų
PARDUOTA -
Sveikas maistas su daigais ir želmenimis – Maren Bustorf-Hirch
PARDUOTA -
Kviečių želmenų knyga – Ann Wigmore
PARDUOTA -
Rūgštus sveikatos skonis – Aleksandras Žarskus
PARDUOTA -
Natūralus būdas išvengti ligų – T. Collin Campbell, Ph.D., Thomas M. Campbell II
PARDUOTA -
Gyvenimas pagal GI dietą – Rick Gallop, Emily Richards
PARDUOTA -
A (II) kraujo grupė. Valgių, gėrimų ir papildų sąrašas – Dr.Peter, J.D Adamo, Catherine Whitney
PARDUOTA