Receptai, virtuvė
Rodoma 1–16 iš 154
-
Kepimas ant žarijų. Istorija ir receptai iš viso pasaulio
4.90 € Į krepšelį -
Raudonas vynas. Vartotojo gidas – Michael Edwards
3.50 € Į krepšelį -
Mikrobangė krosnelė – Renate Kissel
2.50 € Į krepšelį -
Mėsos gaminių technologija – Ramunė Gečienė, Viktorija Baltuškienė
2.90 € Į krepšelį -
Maisto prekių mokslas – G. Inichovas, V. Speranskis ir kiti
9.50 € Į krepšelį -
Prancūzų vaikai valgo viską – Karen Le Billon
3.50 € Į krepšelį -
Garsių žmonių gėrimai – Gertrūda Rinkūnienė
0.60 € Į krepšelį -
Nomeda. Virtuvės užrašai – Nomeda Marčėnaitė
4.50 € Į krepšelį -
Gydymasis obuolių actu – Margot
2.50 € Į krepšelį -
Sergančiųjų diabetu praktinis mitybos vadovas – Kristine Napier
5.90 € Į krepšelį -
Etiketo paslaptys-jūsų sėkmė – Rima Ruzgienė, Živilė Sederevičiūtė
0.60 € Į krepšelį -
Prie stalo, Ant stalo, Po stalu: šventė kiekvienuose namuose – Nora Jazbutytė, Irena Aleksaitė
2.90 € Į krepšelį -
Antroji tinginės valgių knyga. Gardžioji kelionė – Darja Doncova
2.50 € Į krepšelį -
Valgiai šeimai ir draugams. 380 receptų iš viso pasaulio. Gardu, maistinga, paprasta
3.90 € Į krepšelį -
Dievų maistas – Antonio Meschino
1.90 € Į krepšelį -
Maistas, kurį valgydamas liesėji arba neigiamos kalorijos – Izabelė Marten
2.50 € Į krepšelį