Aprašymas
Tradicinėje lietuvių virtuvėje visuomet buvo gausu raugintų maisto produktų, tačiau detalios ir aiškios informacijos bei susistemintų receptų iki šiol neturėjome. „Natūralus rauginimas“ – tai pirmoji lietuviška knyga, apžvelgianti tiek tradicinį, tiek šiuolaikišką rauginimą.
Knygos „Natūralus rauginimas“ autorė Ieva Šidlaitė iš pradžių rauginimu domėjosi tik todėl, kad pati gyvendama tarp miškų ir pievų norėjo paįvairinti mitybą ir išbandyti naujoves. Jai buvo ypač smalsu, kaip rauginimui galima naudoti laukinius augalus, žoleles ir tai, kas auga aplinkui. Sukaupusi patirties ir išbandžiusi daugybę rauginimo būdų ir receptų, ji sumanė pasidalinti žiniomis.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.