mityba
Rodoma 17–32 iš 58Sorted by latest
-
Kviečių želmenų knyga – Ann Wigmore
PARDUOTA -
Rūgštus sveikatos skonis – Aleksandras Žarskus
PARDUOTA -
Natūralus būdas išvengti ligų – T. Collin Campbell, Ph.D., Thomas M. Campbell II
PARDUOTA -
Fitonika: XXI amžiaus gyvenimo būdas – Marilyn Diamond, dr. Donald Burton Schnell
PARDUOTA -
Širdies ligos prevencija ir išgydymas – Dr. Caldwell B. Esselstyn, Jr., M.D.
PARDUOTA -
Gyvenimas pagal GI dietą – Rick Gallop, Emily Richards
PARDUOTA -
Dieta pagal kraujo grupę – Anita Heβmann-Kosaris
PARDUOTA -
A (II) kraujo grupė. Valgių, gėrimų ir papildų sąrašas – Dr.Peter, J.D Adamo, Catherine Whitney
PARDUOTA -
Apie maistą – ligų priešą: nauja mokslo doktrina apie tai, kaip organizmas gali pasveikti pats – William W. Li
PARDUOTA -
Sunkių ir onkologinių ligonių gydomoji mityba ir organizmo valymas – Anatolijus Malovičko
PARDUOTA -
Natūralus būdas išvengti ligų. Kinijos studija – T. Colin Campbell, Ph.D., Thomas M. Campbell II
PARDUOTA -
Maistas kaip vaistas. Valgių gaminimo knyga – Jill Scot
PARDUOTA -
Balansas kasdienybėje: pagrindiniai mitybos principai. Paneigti mitai, fizinė ir emocinė sveikata – Tautvilė Šliažaitė
PARDUOTA -
Lietuvių kulinarijos paveldas – Birutė Imbrasienė
PARDUOTA -
Kuo daugiau valgysi, tuo labiau lieknėsi! – Ilzė Jansonė
PARDUOTA -
Riebalus deginantis maistas – Caroline M. Shreeve
PARDUOTA