Prieskoniai ir pagardai – Viljam V. Pochliobkin

Neturime

Pranešti el. paštu, kai vėl bus sandėlyje

Kategorija:
Leidimo data: 2008
Komentaras: iliustruota
Knygos serija: Kulinarijos meno klasika
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Alma littera
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 280

Aprašymas

Prieskoniai lemia patiekalo skonį. Prieskoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba… nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V. V. Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“.

• Prieskoninės daržovės ir žolės

• Salotų su prieskoniais receptai

• Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai

• Kaip pasigaminti majonezą ir ketčupą

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Prieskoniai ir pagardai – Viljam V. Pochliobkin”