Didieji pasaulio stebuklai

(1 pirkėjo atsiliepimas)

3.90 

Turime

Kategorijos: , ,
Leidimo data: 2006
Komentaras: iliustruota
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Alma littera
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 456

Aprašymas

Senovės pasaulis, tuomet mažai ištyrinėtas jo gyventojų, žinojo tik septynis didžiuosius stebuklus. Šiandien jų gerokai daugiau. Žemėje beveik neliko neaplankytų ar neištyrinėtų vietų. Šioje knygoje rasite įdomiai, gyvai aprašytus ir nuostabiai iliustruotus pačius iškiliausius gamtos sukurtus stebuklus.

Tai neužmirštama kelionė po egzotiškiausias žemės vietas: Didįjį Barjerinį rifą Australijoje – tikrą fantazijų karalystę, kurioje nesuskaitoma daugybė ryškiaspalvių žuvelių nardo klaidžiais koralų koridoriais, Tian Šanio kalnus, kurių viršūnės padengtos amžinu sniegu, o slėniai liepsnoja nuo gausybės laukinių tulpių, ar Venesuelos stalkalnį, kur tarsi vėjyje besiplaikstantis raštuotas nėrinys verpetuoja vienas aukščiausių pasaulio krioklių.

1 atsiliepimas apie Didieji pasaulio stebuklai

  1. ramuskele

    Knyga nelabi patiko,nes daug nera nuotrauku normaliu apie aprasomus gamtos vaizdus.Daug nuotrauku ziurint ,atrodo,skurdzios,nekokybiskos,bet zinanant ,kad knyga isleista jau senai,tai nelabai galima kazka ir prikisti.Mano manymu nuotraukos ikeltos is interneto,po to autoriai trumpai parase apie kiekvienos salies gamtos vaidzdus.Skaitesi,kazkaip sunkiai,nuobodziai.Gal pries 30 metu ir budu idomiai skaityti,bet dabar ne,nes yra idomesniu knygu apie gamta.Didziausias minusas siai knyga,kad kai kur nera ikeltu nuotrauku kur aprasomi didieji pasaulio stebuklai,o daug foto nuobodzios,nekokybiskos,daug foto ikelta i knyga nakti fotografuotos,kas ziurint jau atsibosta ir darosi ziauriai nuobodu!

Parašyti atsiliepimą