Skonio fiziologija – J. A. Brillat-Savarin

Neturime

Pranešti el. paštu, kai vėl bus sandėlyje

Kategorija:
Leidimo data: 2008
Knygos serija: Kulinarijos meno klasika
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Alma littera
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 368
Žymos: ,

Aprašymas

„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų. Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skonio fiziologija – J. A. Brillat-Savarin”